Wlasna firma ? Mały bar?

Wlasna firma ? Mały bar?

Planowanie kariery, wybór zawodu, określanie swoich talentów.

przez Kama » 31 sty 2019, o 08:40

Mały bar to fajna opcja o ile znasz się na gastronomii. Warto też dobrze przemyśleć miejsce, bo od tego zależy czy będzie ruch. Decydując się na bar pamiętaj, że musisz go odpowiednio wyposażyć. W sklepie Multigastro https://multigastro.pl/wyposazenie-baru znajdziesz wszystkie niezbędne urządzenia do kompleksowego wyposażenia małej gastronomii. Obecnie jest bardzo dużo promocji więc sprzęt można kupić w atrakcyjnych cenach.
Avatar użytkownika
Kama
Świeżak
 
Posty: 68
Reputacja: 0 pkt
Od: 18 paź 2018, o 13:25

przez helenka » 19 lut 2019, o 09:06

A może coś związanego z cukiernictwem? Uważam, że w dzisiejszych czasach to też jest całkiem dochodowy biznes. W gastronomii na pewno będą Ci potrzebne różne akcesoria cukiernicze, jak chociażby pudełka na ciasta. Na szczęście wszystko można kupić w internecie: https://sklep.polmarkus.com.pl/pudelka-na-ciasto.
Avatar użytkownika
helenka
Praktyk
 
Posty: 212
Reputacja: 0 pkt
Od: 22 cze 2018, o 04:15

przez segan » 9 cze 2019, o 15:59

Musisz mieć na uwadze to, że teraz już bardzo duża konkurencja, dlatego ważna będzie reklama, aby się przebić. Pomóc może Ci w tym agencja interaktywna Kraków https://solv.pl/agencja-interaktywna-krakow/ - ja przy ich pomocy w krótkim czasie pozyskałem nowych klientów w swojej firmie.
Avatar użytkownika
segan
Świeżak
 
Posty: 141
Reputacja: 1 pkt
Od: 19 maja 2018, o 08:32

przez jjusti18 » 19 paź 2019, o 12:30

Ja myślę, że taki bar to fajna opcja na biznes. Ludzie teraz są wygodni i lubią chodzić na jedzonko do baru. Czy też, żeby sobie zwyczajnie posiedzieć w otoczeniu fajnych ludzi. Dlatego życzę powodzenia :) . No i w wolnej chwili zachęcam do przeczytania sobie artykułów tutaj https://zmywarki-gastronomiczne.pl . Dowiesz się kilku przydatnych informacji związanych też z takim biznesem.
Avatar użytkownika
jjusti18
Świeżak
 
Posty: 140
Reputacja: 0 pkt
Od: 23 cze 2017, o 10:29

przez WojtekK » 29 paź 2019, o 18:04

Przed planowaniem i projektowaniem kuchni powinniśmy trochę zgłębić ten temat. Główną rzeczą na która powinniśmy zwrócić uwagę jest dobre zorganizowanie przestrzeni. Bez znaczenia czy mówimy o własnej kuchni czy wyposażeniu restauracji. Własna kuchnia powinna w pełni odpowiadać naszym potrzebom.Kluczowe jest też zachowanie higieny w miejscu pracy chemia gastronomiczna
Avatar użytkownika
WojtekK
 
Posty: 33
Reputacja: 0 pkt
Od: 28 lip 2019, o 15:46

przez WojtekK » 21 sty 2020, o 13:07

W zeszłym roku otwierałem swoją własną strefą gastro, wiec wiem jak to jest kiedy musisz wybierać między najróżniejszymi meblami i sprzętami kuchennymi. Moja rada warto wyposażyć się w sprzęt dobrej jakości. Warto zgłębić ten temat trochę. Potrzebujesz pomocy w sprawach kuchennych poczytaj sobie te artykuły: http://kuchenneprzybory.pl
Avatar użytkownika
WojtekK
 
Posty: 33
Reputacja: 0 pkt
Od: 28 lip 2019, o 15:46

przez molina » 7 lut 2020, o 12:10

To wszystko tez zależy czego szukacie :) ja na przykład mając dodatkowo ciastkarnię i lodziarnię, to zainwestowałam właśnie w specjalne płuczki do gałkowinic https://www.benler.pl/pluczki-do-galkownic żeby smak lodów nie przechodził i żeby gałkownice zawsze były czyste :)
Avatar użytkownika
molina
 
Posty: 6
Reputacja: 0 pkt
Od: 16 paź 2019, o 12:55

Poprzednia strona



Zobacz również inne wątki:

Wątki

  •  
    Odsłon
    Ostatni post

Powrót do Kariera

cron

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Teraz jest 26 lut 2020, o 04:33

Reklama

Nowe posty